Wash, peel and cut the turnips into small cubes. Peel the onion and garlic.
Помойте, почистите и нарежьте репу небольшими кубиками. Лук и чеснок почистите.
Pour water into a saucepan and place on fire. After boiling, add the turnips and cook for 3 minutes. Then drain off the excess water. Finely chop the onion and garlic.
Налейте в кастрюлю воду и поставьте на огонь. После закипания забросьте туда репу и варите 3 минуты. После слейте лишнюю воду. Лук и чеснок мелко нарежьте.
Heat a frying pan with a little vegetable oil and fry the onion for 3 minutes, then add the garlic, butter and turnips. Stir and add salt and spices to taste.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла и обжаривайте лук 3 минут, затем добавьте чеснок, сливочное масло и репу. Перемешайте и добавьте соль и специи по вкусу.
Roast the turnips for 15 minutes, stirring occasionally, until they are soft inside and golden brown on the outside.
Жарьте репу 15 минут, периодически помешивая, пока она не станет мягкая внутри и не покроется румяной корочкой снаружи.
Serve fried turnips with vegetables or meat and top with fresh parsley.
Подавайте жареную репу с овощами или мясом, сверху посыпьте свежей петрушкой.