Boil the eggs, wash the turnips, peel and grate on a coarse grater. Peel the garlic, rinse the greens and chop finely.
Яйца отварите, репу помойте, почистите и натрите на крупной терке. Чеснок очистите, зелень промойте и мелко нарежьте.
Grate the cheese on a fine grater, add turnips to it, stir. Crush the garlic in a garlic press and add to the turnip and cheese mixture.
Натрите сыр на мелкой терке, добавьте к нему репу, перемешайте. Раздавите чеснок в чеснокодавке, добавьте к смеси репы и сыра.
Finely chop the eggs, add to the salad and season the resulting mixture with mayonnaise. Add salt and garnish with chopped dill.
Мелко нарежьте яйца, добавьте к салату и заправьте получившуюся смесь майонезом. Добавьте соль и украсьте нарезанным укропом.
Serve the dish in a separate salad bowl; you can garnish with olives or olives to taste.
Подавайте блюдо в отдельной салатнице, украсить можно оливками или маслинами по вкусу.