Separate the egg white from the yolk. Divide the pack of cottage cheese into two equal parts. Mix two types of flour and sift with baking powder.
Отделите яичный белок от желтка. Пачку творога разделите на две одинаковые части. Два вида муки смешайте и просейте с разрыхлителем.
Mix cottage cheese, flour, yolk, vanillin, coconut oil and sweetener thoroughly until smooth. Then divide the resulting dough into 5 equal parts and roll them into balls.
Тщательно перемешайте творог, муку, желток, ванилин, кокосовое масло и сахарозаменитель до однородности. Затем получившееся тесто разделите на 5 равных частей и скатайте их в шарики.
Prepare the filling. To do this, thoroughly mix the cottage cheese with protein, sweetener and coconut flakes. Then spread the curd mixture evenly over the rolled out dough and fold it in half. Place the juices in the oven for 20 minutes at 180 ℃.
Приготовьте начинку. Для этого тщательно перемешайте творог с белком, сахарозаменителем и кокосовой стружкой. Затем творожную массу равномерно распределите по раскатанному тесту и сложите его пополам. Сочники отправьте на 20 минут в духовку при температуре 180 ℃.
Serve the juices with jam or preserves, and sprinkle with fresh berries: blueberries, raspberries or strawberries.
Сочники подавайте, полив джемом или вареньем, а также посыпав свежими ягодами: черникой, малиной или клубникой.