Sift the flour and baking powder through a sieve.
Муку просейте с разрыхлителем через сито.
Prepare the dough. To do this, mash the cottage cheese with a fork, then add eggs, sour cream, flour and stevia and knead the dough until it becomes thick and homogeneous in consistency. Spread the resulting curd mass evenly over the baking dish with a spoon.
Приготовьте тесто. Для этого вилкой разомните творог, затем введите яйца, сметану, муку и стевию и замешивайте тесто, пока оно не станет густым и однородным по своей консистенции. Получившуюся творожную массу равномерно распределите ложкой по форме для запекания.
Prepare the filling. To do this, beat the egg with sour cream with a whisk, then add vanillin, starch and sweetener, mix thoroughly and pour the resulting mixture into the dough. Bake the pie in an oven preheated to 170 ℃ for 45 minutes.
Приготовьте начинку. Для этого венчиком взбейте яйцо со сметаной, потом добавьте ванилин, крахмал и подсластитель, тщательно перемешайте и полученную смесь вылейте к тесту. Пирог поставьте выпекаться в предварительно разогретую до 170 ℃ духовку на 45 минут.
Serve sour cream to the table, first garnishing it with your favorite fruits, berries, and nuts.
Подавайте сметанник к столу, предварительно украсив своими любимыми фруктами, ягодами, орехами.