Take the butter out of the refrigerator in advance; we will need it at room temperature. Prepare all the necessary products.
Заранее достаньте масло из холодильника, оно нам понадобиться комнатной температуры. Подготовьте все необходимые продукты.
Combine flour, warm milk, yeast, egg, sugar. Stir, add butter at room temperature, knead the dough.
Соедините муку, теплое молоко, дрожжи, яйцо, сахар. Перемешайте, добавьте сливочное масло комнатной температуры, вымесите тесто.
Leave to stand for 40 minutes. Divide the dough into pieces of 30-40 g and form into balls. Leave them to stand again for 40 minutes. Drop the balls into boiling oil and fry until golden brown.
Оставьте постоять 40 минут. Разделите тесто на кусочки по 30-40 г и сформируйте шарики. Снова оставьте их постоять 40 минут. Опускайте шарики в кипящее масло и жарьте до золотистого цвета.
Prepare the custard. Bring the milk to a boil. In a separate container, beat the yolks with sugar, vanilla, add flour and starch. Pour hot milk into the yolks, stir and place the ladle back on the stove. Brew the cream, stirring constantly for 1-2 minutes.
Приготовьте заварной крем. Молоко доведите до кипения. В отдельной емкости желтки взбейте с сахаром, ванилином, введите муку и крахмал. Налейте горячее молоко в желтки, перемешайте и поставьте ковшик обратно на плиту. Заварите крем, постоянно перемешивая 1-2 минуты.
Fill the donuts with custard using a pastry syringe or bag.
Пончики начините заварным кремом с помощью кондитерского шприца или пакета.
When serving, sprinkle the donuts with powdered sugar or chocolate glaze.
При подаче посыпьте пончики сахарной пудрой или полейте шоколадной глазурью.