Wash and peel the fruits, remove the membranes from the orange, and remove the seeds from the melon. Cut the melon and orange into pieces to make it easier to put in the blender.
Фрукты вымойте и очистите от кожуры, у апельсина уберите пленки, у дыни удалите косточки. Дыню и апельсин нарежьте кусочками, чтобы было удобнее класть в блендер.
Grind the pieces of orange and melon in a blender until pureed, then distribute it evenly on a baking sheet or tray and place the mixture in an electric dryer for 17 hours at a temperature of 50 ℃. When the mixture is ready, cut it into small pieces.
Кусочки апельсина и дыни измельчите в блендере до состояния пюре, затем распределите его равномерно по противню или поддону и отправьте смесь в электросушилку на 17 часов при температуре 50 ℃. Когда масса приготовится, разрежьте ее на небольшие кусочки.
Cut the marshmallow into strips, roll into tubes and serve, garnished with powdered sugar.
Нарежьте пастилу полосками, сверните в трубочки и подавайте, украсив сахарной пудрой.