Preheat oven to 60℃. Wash and peel the bananas.
Разогрейте духовку до 60 ℃. Промойте и почистите бананы от кожуры.
Take a deep container, place bananas in it and beat with a blender until smooth.
Возьмите глубокую емкость, переложите в нее бананы и взбейте блендером до однородной массы.
Cover a baking sheet with parchment and transfer the whipped bananas onto it, distributing the mixture evenly, the layer should be quite thin.
Противень застелите пергаментом и переложите на него взбитые бананы, распределив массу равномерно, слой должен быть достаточно тонким.
Place in a preheated oven and bake with the door ajar. It will take 3-4 hours to prepare, depending on the thickness of the layer. The pastille is ready when it does not stick to your hands.
Поставьте в разогретую духовку и выпекайте с приоткрытой дверцей. На приготовление потребуется 3-4 часа, в зависимости от толщины слоя. Пастила готова, когда она не липнет к рукам.
Cut the pastila into strips and roll into tubes. Top the dessert with powdered sugar.
Пастилу нарежьте полосками и сверните в трубочки. Поспьте десерт сахарной пудрой.