Wash vegetables and herbs. Peel the zucchini, remove the seeds from the pepper, cut everything into large circles. Also cut the tomato into slices. Peel the garlic and chop it. Chop the greens. Grate the cheese on a coarse grater.
Овощи и зелень вымойте. Кабачок очистите от кожицы, а перец от семян, всё нарежьте крупными кругами. Помидор также нарежьте кружочками. Чеснок очистите от шелухи и измельчите. Зелень порубите. Сыр натрите на крупной терке.
Grill the zucchini and peppers for 5-7 minutes until golden brown. Then cut the prepared vegetables into small pieces and mix with chopped herbs, garlic and grated cheese.
Кабачок и перец запекайте на гриле 5-7 минут до появления румяной корочки. Затем готовые овощи порежьте на мелкие кусочки и смешайте с измельченной зеленью, чесноком и тертым сыром.
Place tomato slices into the pitas, then fill them with cheese and vegetable mixture and bake on both sides on the grill until the pitas acquire a golden hue.
В питы положите кружочки помидоров, затем начините сырно-овощной массой и отправьте запекаться с двух сторон на решетке-гриль, пока питы не приобретут золотистый оттенок.
Serve the pitas with vegetables, cutting them diagonally into 2 pieces, while hot.
Подавайте питы с овощами, разрезав их по диагонали на 2 части, в горячем виде.