Sift the flour. Line a baking sheet with parchment.
Просейте муку. Застелите противень пергаментом.
In a deep bowl, mix starch, baking powder, flour, ginger, cinnamon and nutmeg. Grate the butter and quickly stir into the mixture to form crumbs.
В глубокой миске смешайте крахмал, разрыхлитель, муку, имбирь, корицу и мускатный орех. Сливочное масло натрите на терке и быстро перемешайте со смесью, чтобы получилась крошка.
Add eggs, honey and sugar to the resulting mass. Mix everything carefully and knead into a soft dough that does not stick to your hands. Place the dough in the refrigerator for 30 minutes.
В полученную массу добавьте яйца, мед и сахар. Аккуратно все перемешайте и замесите мягкое тесто, не липнущее к рукам. Уберите тесто в холодильник на 30 минут.
Roll out the dough on a work surface into a layer. Use cookie cutters to cut out cookies. Place the pieces on a lined baking sheet at a short distance from each other and place in an oven preheated to 180°C for 10-15 minutes.
Раскатайте тесто на рабочей поверхности в пласт. С помощью формочек вырежьте печенье. На застеленный противень выложите заготовки на небольшом расстоянии друг от друга и отправьте в разогретую до 180 °C духовку на 10-15 минут.
For the glaze, whisk the egg white, lemon juice and powdered sugar until a stiff white emulsion forms. Place the frosting in a piping bag and decorate the gingerbread cookies.
Для глазури взбейте яичный белок, сок лимона и сахарную пудру до устойчивой белой эмульсии. Выложите глазурь в кондитерский мешок и украсьте имбирное печенье.
Serve gingerbread cookies with your favorite hot drinks.
Подавайте имбирное печенье вместе с любимыми горячими напитками.