Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Boil the potatoes in their skins and cool them.
Отварите картофель в мундире и остудите его.
Cut the meat into thin small slices.
Нарежьте мясо тонкими небольшими пластинками.
Cut the pickled cucumbers into thin slices.
Соленые огурцы нарежьте тонкими кружочками.
Finely chop most of the greens.
Мелко нарубите большую часть зелени.
Peel the potatoes and cut into slices.
Картофель очистите от кожуры и нарежьте пластинками.
Heat a frying pan with sunflower oil and place the beef on it. Fry the meat for about 10 minutes, stirring gently.
Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом и выложите на неё говядину. Обжаривайте мясо около 10 минут, аккуратно перемешивая.
Place the prepared meat, pickled mushrooms, pickled cucumbers, boiled potatoes and chopped herbs in a convenient bowl.
Выложите в удобную миску готовое мясо, маринованные грибы, соленые огурцы, отварной картофель и нарубленную зелень.
Add mayonnaise, salt and pepper. Mix everything thoroughly.
Добавьте туда же майонез, посолите и поперчите. Тщательно всё перемешайте.
Transfer the salad to a serving plate, garnishing it with the remaining sprigs of herbs.
Переложите салат в тарелку для подачи, украсив его оставшимися веточками зелени.