Line a cake pan with cling film. Break the cookies into small pieces.
Выстелите форму для торта пищевой пленкой. Печенье поломайте на мелкие кусочки.
Chop the almonds with a knife. Mix ice cream and almonds in a large container.
Порубите миндаль ножом. Смешайте в большой емкости мороженое с миндалем.
Divide the cookies into 3 equal parts and place one part on the bottom of the pan. Place a layer of ice cream on top. Place the mold in the freezer for half an hour.
Печенье разделите на 3 равные части, и выложите одну часть на дно формы. Сверху выложите слой мороженного. Поставьте форму в морозильник на полчаса.
After the time has passed, take out the mold, lay out a layer of cookies, the remaining ice cream, and smooth it out. Then sprinkle the remaining macaroons evenly over the top and place in the freezer for another couple of hours until set.
По истечению времени достаньте форму, выложите слой печенья, оставшееся мороженое, разровняйте. Затем посыпьте равномерно сверху оставшимся миндальным печеньем, и отправьте в морозильник ещё на пару часов до застывания.
Before serving, decorate the frozen cake with almond flakes.
Перед подачей украсьте застывший торт миндальными лепестками.