Peel the turnips and onions, rinse the turnips under cold water, cut into small pieces.
Очистите репу и лук, промойте репу под холодной водой, нарежьте на небольшие кусочки.
Cut the duck into portions, heat a frying pan with vegetable oil. Fry the duck until golden. Fry the vegetables in a separate pan until golden brown.
Разрежьте утку на порционные куски, раскалите сковороду с растительным маслом. Обжарьте утку до золотистости. Обжарьте овощи на отдельной сковороде до румяности.
Add vegetables to the duck, add salt, pepper and bay leaf, stir and add water. Cover with a lid and simmer for two hours. Remove the meat from the bones.
Добавьте овощи к утке, посолите, добавьте перец и лавровый лист, перемешайте и залейте водой. Накройте крышкой и тушите два часа. Очистите мясо от костей.
Place on a plate and garnish with herbs and lingonberry sauce. Serve hot.
Выложите на тарелку и украсьте зеленью и брусничным соусом. Подавать горячим.