Peel the carrots, onions and turnips, rinse under cold water and cut into small pieces. Wash the greens and chop finely. Chop the chicken into small pieces.
Очистите морковь, лук и репу, промойте под холодной водой и нарежьте на небольшие кусочки. Зелень промойте и мелко нарежьте. Курицу порубите на небольшие куски.
Prepare a microwave-safe dish, grease it with butter and place the chicken in it. Bake for 8-10 minutes on full power.
Подготовьте посуду для микроволновой печи, смажьте ее сливочным маслом и выложите туда курицу. Запекайте 8-10 минут на полной мощности.
Remove the chicken from the microwave, top with carrots, onions and turnips, add salt, pepper and 3 tbsp. water. Cover and microwave for another 10 minutes.
Достаньте курицу из микроволновки, поверх выложите морковь, лук и репу, добавьте соль, перец и 3 ст.л. воды. Накройте крышкой и запекайте в микроволновой печи еще 10 минут.
Place the tomatoes and herbs on top of the vegetables and microwave for another 6 minutes.
Выложите поверх овощей помидоры и зелень и готовьте в микроволновой печи еще 6 минут.
Sprinkle the chicken and vegetable stew with herbs and serve hot.
Посыпьте рагу с курицей и овощами зеленью и подавайте горячим.