Remove the butter from the refrigerator 30 minutes before cooking. Grind oatmeal and nuts.
Достаньте сливочное масло из холодильника за 30 минут до готовки. Измельчите овсяные хлопья и орехи.
Beat butter with egg and sugar. Then mix with pumpkin puree, oatmeal, baking soda, salt, cinnamon, walnuts and honey. Gently whisk everything together.
Взбейте масло с яйцом и сахаром. Затем смешайте с тыквенным пюре, овсяными хлопьями, содой, солью, корицей, грецкими орехами и медом. Аккуратно все взбейте венчиком.
Add wheat flour and knead the dough. It should be sticky. Grease the parchment with oil and lay out the dough. Use your hands to form small balls. Bake in the oven for about 15 minutes at 170 degrees.
Всыпьте пшеничную муку и вымешайте тесто. Оно должно получиться липким. Смажьте пергамент маслом и выкладывайте тесто. Руками сформируйте небольшие шарики. Выпекайте в духовке примерно 15 минут при температуре 170 градусов.
Sprinkle cooled gingerbread cookies with coconut or cinnamon. You can top with your favorite glaze.
Остывшие пряники посыпьте кокосовой стружкой или корицей. Можете полить любимой глазурью.