Peel the turnips, carrots and zucchini, rinse and coarsely chop. Wash the onion. Preheat the oven to 200 degrees.
Почистите репу, морковь и цуккини, промойте и крупно нарежьте. Лук промойте. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Cut turnips, carrots and zucchini into large cubes. Pour salted boiling water over the turnips and carrots, put on the fire and cook for 5 minutes after boiling, then cool.
Нарежьте на крупные кубики репу, морковь и цуккини. Залейте репу и морковь подсоленным кипятком, поставьте на огонь и варите 5 минут после закипания, после остудите.
Pour vegetable oil into the frying pan, finely chop the green onions and add the white part and the champignons, divided into 4 parts, to the frying pan. Fry until the mushrooms release their juice.
Налейте в сковороду растительное масло, мелко нарежьте зеленый лук и добавьте на сковороду его белую часть и шампиньоны, поделенные на 4 части. Обжарьте до момента пока грибы не отдадут свой сок.
Place the chopped vegetables and mushrooms together with the liquid in the pots, and then the chopped herbs. Add salt and pepper.
В горшочки Выложите нарезанные овощи и грибы вместе с жидкостью, а после нарезанную зелень. Добавьте соль, поперчите.
Heat the milk until warm, add to the pots with vegetables. Cover the pots with lids and place in the oven for 30-35 minutes. After cooking, garnish with herbs.
Разогрейте молоко до теплого состояния, добавьте в горшочки с овощами. Закройте горшочки крышками и поставьте в духовку на 30-35 минут. После приготовления украсьте зеленью.
Garnish the finished dish with herbs: parsley or dill. You can also add a few drops of mustard.
Украсьте готовое блюдо зеленью: петрушкой или укропом. Также можно добавить несколько капель горчицы.