Sift the flour through a sieve, this will make the baked goods more airy. Grate the margarine. Grease a baking sheet with vegetable oil.
Просейте муку через сито, это сделает выпечку более воздушной. Натрите маргарин на терке. Смажьте противень растительным маслом.
Mix chicken eggs with a glass of sugar, soda, cinnamon and honey. Add margarine, stir gently and place in a water bath. Stirring occasionally, melt the mixture.
Смешайте куриные яйца со стаканом сахара, содой, корицей и медом. Прибавьте маргарин, аккуратно размешайте и поставьте на водяную баню. Периодически помешивая, растопите массу.
Add 1 cup of flour and knead into a soft dough. Dust the table with flour, roll out the dough and cut into 9 squares.
Всыпьте 1 стакан муки и замесите мягкое тесто. Присыпьте стол мукой, раскатайте тесто и разрежьте на 9 квадратов.
Place jam on one half of the square, cover with the other half and connect the edges. Place the pieces on a baking sheet and bake in the oven at 170 ℃ for 10-15 minutes.
На одну половину квадрата выкладывайте повидло, накрывайте второй половиной и соедините края. Выложите заготовки на противень и выпекайте в духовке при температуре 170 ℃ 10-15 минут.
For the glaze, mix half a glass of sugar with milk, put on low heat, bring to a boil and cook for 5 minutes, stirring constantly. Brush glaze over hot gingerbread cookies.
Для глазури смешайте полстакана сахара с молоком, поставьте на маленький огонь, доведите до кипения и варите 5 минут, постоянно помешивая. Смажьте глазурью горячие пряники.
Place the gingerbread cookies in a basket and decorate with fruit marmalade or marshmallows. Serve with tea or milk.
Выложите пряники в корзинку, украсьте фруктовым мармеладом или пастилой. Подавайте к чаю или молоку.