Peel the turnips and rinse under cold water. Rinse the buckwheat. Preheat the oven to 120 degrees.
Очистите репу, промойте под холодной водой. Промойте гречневую крупу. Разогрейте духовку до 120 градусов.
Grate the turnips on a coarse grater, heat a frying pan with vegetable oil and fry the turnips, stirring frequently.
Натрите репу на крупной терке, разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте репу, часто помешивая.
Place the prepared buckwheat in a small saucepan along with the turnips, add water and cook until thickened.
Подготовленную гречневую крупу переложите в небольшую кастрюлю вместе с репой, залейте водой и варите до загустения.
After cooking, add vegetable oil to the porridge, stir and place in the oven for an hour. Check the dish periodically for doneness to avoid burning.
После приготовления добавьте в кашу растительное масло, перемешайте и поставьте в духовку на час. Периодически проверяйте блюдо на готовность, чтобы избежать пригорания.
Garnish the resulting dish with herbs and serve hot.
Украсьте получившееся блюдо зеленью и подавайте горячим.