Prepare the necessary ingredients and a large bowl to knead the dough. Heat the kefir slightly until it is warm. Sift the flour.
Подготовьте необходимые продукты, и большую миску, чтобы замесить тесто. Слегка подогрейте кефир, чтобы он был теплым. Просейте муку.
In a prepared bowl, mix flour, sugar and baking powder, then add beaten egg and kefir.
В подготовленной миске смешайте муку, сахар и разрыхлитель, затем, добавьте взбитое яйцо и кефир.
Start kneading the dough in a bowl. Once thick enough, turn the dough out onto a floured surface. Knead into a tight dough.
Начните замешивать тесто в миске. Когда оно станет достаточно густым, выложите тесто на присыпанную мукой поверхность. Замесите тугое тесто.
Grease your hands with oil and roll the kneaded dough into 15 balls. Make a donut blank by making a hole in the middle.
Маслом смажьте руки, из замешанного теста скатайте 15 шариков. Сделайте заготовку под пончик, сделав посередине отверстие.
Pour oil into the frying pan, heat it up, then add the donuts. Fry them until golden brown over medium heat.
В сковороду налейте масло, разогрейте, затем, выложите пончики. Жарьте их до образования золотистой корочки на среднем огне.
Place the finished Donuts on a plate and sprinkle with powdered sugar.
Выложите готовые Пончики на тарелку, посыпьте сахарной пудрой.
Serve donuts sprinkled with powdered sugar or pour melted chocolate over them.
Подавайте пончики, присыпав сахарной пудрой или полейте их растопленным шоколадом.