Rub the cottage cheese through a sieve.
Протрите творог через сито.
In a deep bowl, mix cottage cheese, eggs, soda and sugar. Add flour and knead into a soft dough that sticks a little to your hands. Form the dough into small bagels.
В глубокой миске смешайте творог, яйца, соду и сахар. Добавьте муку и замесите мягкое тесто, немного липнущее к рукам. Сформируйте из теста бублики небольших размеров.
Pour vegetable oil into the deep fryer and heat well. Carefully place the curd bagels into the hot oil.
Во фритюрницу налейте растительное масло и хорошо разогрейте. Выкладывайте аккуратно творожные бублики в горячее масло.
Fry the curd bagels on both sides until bright golden brown. Place cooked bagels on a paper towel to remove excess oil.
Поджаривайте творожные бублики с двух сторон до яркого золотистого цвета. Выкладывайте готовые бублики на бумажное полотенце, чтобы избавиться от лишнего масла.
Sprinkle the cooled cottage cheese bagels with powdered sugar, or pour chocolate glaze over them.
Посыпьте остывшие творожные бублики сахарной пудрой, или полейте шоколадкой глазурью.