Heat the milk until it is warm.
Подогрейте молоко, чтобы оно было теплым.
Mix milk and yeast in a deep container. Separate the yolk from the eggs and add to the milk and yeast. Mix thoroughly and leave to rest in a warm place for 15 minutes. As soon as bubbles appear on the surface, add sifted flour, honey and baking powder to the mixture.
В глубокой емкости смешайте молоко, дрожжи. От яиц отделите желток и добавьте в молоку и дрожжам. Тщательно перемешайте и оставьте отдохнуть в теплом месте на 15 минут. Как только на поверхности появляются пузырьки добавьте в смесь муку просеянную, мед и разрыхлитель.
Knead the dough. Add oil and salt. Knead the dough again and knead it with your hands for about 2 minutes. Cut a piece from the kneaded dough and form it into a ball. Such balls should be made from the entire dough. Then cover the balls with a towel and let them stand for about 45 minutes. After the time has passed, make a hole in the center of the ball and then let the donuts stand again for about 10 minutes.
Замешайте тесто. Добавьте масло, и соль. Снова вымешайте тесто и мните его руками около 2 минут. От замешанного теста отрезайте кусочек и формируйте из него шарик. Такие шарики следует изготовить из всего теста. После накройте шарики полотенцем и дайте им постоять около 45 минут. После того как время прошло, сделайте в центре шарика отверстие и после опять дать пончикам постоять около 10 минут.
Fry the formed donuts in a frying pan adding sunflower oil. Fry the donuts over low heat until golden brown on both sides.
Сформированные пончики обжарьте на сковороде добавив в нее подсолнечного масла. Пончики жарьте на маленьком огне до румяной корочки с двух сторон.
Pour melted chocolate over the finished donuts.
Готовые пончики полейте растопленным шоколадом.