Peel the onions, turnips, carrots, potatoes and tomatoes and cut into small cubes. Finely chop the greens and pass the garlic through a press. Wash and chop the cabbage.
Очистите лук, репу, морковь, картофель и помидоры и нарежьте небольшими кубиками. Мелко нарежьте зелень и пропустите чеснок через пресс. Капусту помойте и нашинкуйте.
Heat the oil in a frying pan or saucepan, add all the chopped vegetables and fry until golden.
Разогрейте в сковороде или сотейнике масло, добавьте туда все нарезанные овощи и обжарьте до золотистости.
Add potatoes to the vegetables, pour in 0.5 cups of water and simmer over low heat.
Добавьте к овощам картофель, влейте к ним 0,5 стакана воды и тушите на небольшом огне.
After 20-25 minutes, add peas to the vegetables along with canned water, then tomatoes, pepper, salt, tomato paste and water as needed. Then stir, cover and simmer for another 40 minutes, periodically checking the softness of the vegetables. After 35 minutes, add chopped herbs and garlic to the stew.
Через 20-25 минут добавьте к овощам горошек вместе с консервированной водой, затем помидоры, перец, соль, томатную пасту и воду по надобности. Затем перемешайте, накройте крышкой и тушите еще 40 минут, периодически проверяя мягкость овощей. Через 35 минут добавьте к рагу нарезанные зелень и чеснок.
Serve the stew on a platter with freshly baked bread.
Подавайте рагу на блюде со свежеиспеченным хлебом.