Prepare the required ingredients according to the list in the quantities specified in the recipe. Wash the garlic and dill, remove the cottage cheese from the refrigerator.
Подготовьте необходимые ингредиенты по списку в количестве, указанном по рецепту. Чеснок и укроп вымойте, творог вытащите из холодильной камеры.
In a deep bowl, combine cottage cheese, egg and crushed garlic and mix the ingredients thoroughly until smooth. Add finely chopped dill, salt and pepper to taste to the curd-egg mixture. The pita filling is ready.
В глубокой миске соедините творог, яйцо и давленный чесок и смешайте тщательно ингредиенты до состояния однородности. Добавьте к творожно-яичной массе мелконарезанный укроп, соль и перец по вкусу. Начинка для питы готова.
Start forming pita with cottage cheese; to do this, take one pita and cut it lengthwise, without cutting to the end. Place the curd filling on one half of the pita and cover with the other half. Place the filled pita into a frying pan heated with oil and fry it on each side for 3-4 minutes until golden brown. Follow similar steps with remaining pita bread and curd filling.
Приступайте к формированию питы с творогом, для этого возьмите одну питу и разрежьте ее вдоль, не дорезая до конца. Выложите творожную начинку на одну половину питы и накройте второй половиной. Отправьте питу с начинкой в разогретую с маслом сковороду и обжаривайте ее с каждой стороны по 3-4 минуты до образования румяного вида. Проделайте аналогичные шаги с оставшейся питой и творожной начинкой.
Serve the finished pita with cottage cheese warm, topped with freshly brewed tea or coffee.
Готовую питу с творогом подавайте в теплом виде, дополнив свежезаваренным чаем или кофе.