Boil or bake the beets, then peel them and grate them medium. Peel the onion and garlic and cut into small cubes. Rinse the buckwheat.
Отварите или запеките свеклу, после чего очистите ее и натрите средне. Лук с чесноком очистите и нарежьте мелким кубиком. Промойте гречку.
Fill the cereal with water in a ratio of 1:2, the water level should be 2 fingers higher than the buckwheat level. Add salt, bring to a boil, then reduce heat and simmer for 15-20 minutes until the moisture evaporates.
Залейте крупу водой в соотношении 1:2, уровень воды должен быть на 2 пальца выше уровня гречки. Посолите, доведите до кипения, после чего убавьте огонь и варите 15-20 минут до испарения влаги.
Fry the garlic and onions with the addition of vegetable oil. When the frying has acquired a beautiful golden color, remove the pan from the heat.
Обжарьте чеснок и лук с добавлением растительного масла. Когда зажарка приобретет красивый золотистый цвет, снимите сковороду с огня.
Season the beets with lemon juice and combine with the prepared buckwheat. Add onions and garlic here. Mix thoroughly and serve.
Заправьте свеклу лимонным соком и соедините с готовой гречкой. Сюда же добавьте лук и чеснок. Тщательно перемешайте и подайте на стол.
Sprinkle the colorful dish with chopped walnuts and fresh herbs.
Посыпьте колоритное блюдо измельченными грецкими орехами и свежей зеленью.