Wash and peel the beets. Grate on a special grater or cut into thin and long strips. Peel the onion and cut into half rings. Peel the garlic too.
Помойте и почистите свеклу. Натрите на специальной терке или нарежьте тонкой и длинной соломкой. Очистите лук, нарежьте полукольцами. Чеснок тоже почистите.
Place the chopped beets into a bowl. In a separate bowl, combine soy sauce, sugar and vinegar. Pour the resulting mass into the beets and mix.
Измельченную свеклу переложите в миску. В отдельной миске соедините соевый соус, сахар и уксус. Перелейте получившуюся массу к свекле и смешайте.
Season the appetizer with spices, add garlic passed through a press. Fry the onion until dark brown and season the beets with its oil.
Приправьте закуску специями, добавьте пропущенный через пресс чеснок. Обжарьте лук до темно-коричневого цвета и заправьте свеклу маслом из-под него.
After mixing all the ingredients, marinate the appetizer in the refrigerator for several hours, or better yet, overnight. Stir or shake the beets occasionally.
Смешав все ингредиенты, отправьте закуску мариноваться в холодильник на несколько часов, а лучше на ночь. Периодически мешайте или встряхивайте свеклу.
Place the finished beets in a salad bowl, sprinkle with sesame seeds or garnish with a sprig of cilantro.
Готовую свеклу выложите в салатник, посыпьте кунжутными семечками или украсьте веточкой кинзы.