Be sure to sift the flour, peel and wash the vegetables.
Муку обязательно просейте, овощи очистите и помойте.
For the dough, mix salt, water and sifted flour in a deep bowl. Knead the dough until elastic, cover with a towel and refrigerate for 20 minutes.
Для теста смешайте в глубокой миске соль, воду и просеянную муку. Замешивайте тесто до эластичности, накройте полотенцем и уберите в холодильник на 20 минут.
For the filling, finely chop the onion, grate the carrots on a coarse grater and fry the chopped vegetables in a frying pan for a few minutes. Next, add the shredded cabbage and fry the vegetable mixture until the cabbage is soft. Salt and pepper to taste.
Для начинки мелко нарежьте лук, натрите морковь на крупной терке и отправьте измельченные овощи обжариваться в сковороду в течение нескольких минут. Далее присоедините нашинкованную капусту и обжаривайте овощную смесь до мягкости капусты. Посолите и поперчите по вкусу.
Roll out the dough into a thin round layer and cut out circles with a diameter of 15 cm. Place cabbage filling on one half of the circle, cover with the other half and pinch the edges of the dough. Press with the edge of a fork. Place the pasties in a frying pan heated with oil and fry on each side for 2-3 minutes until golden brown.
Раскатайте тесто в круглый тонкий пласт и вырежьте в нем круги диаметром 15 см. На одну половину круга выложите капустную начинку, накройте другой половиной и защипните края теста. Прижмите краем вилки. Чебуреки отправляйте в разогретую с маслом сковороду обжариваться с каждой стороны по 2-3 минуты до золотистости.
Serve the finished chebureks with cabbage filling hot, adding your favorite sauces to taste.
Готовые чебуреки с капустной начинкой подавайте в горячем виде, дополнив любимыми соусами по вкусу.