Prepare the required ingredients in the recommended quantities. Remove the bones from the herring fillet, peel the beets, onions and peel the egg.
Подготовьте необходимые ингредиенты в рекомендуемом количестве. В филе сельди удалите кости, свеклу, лук и яйцо очистите от кожуры.
Cut the prepared herring fillet into small pieces, and also chop the onion into small cubes. Grate the beets on a coarse grater and mix the chopped ingredients in a deep plate.
Подготовленное филе сельди порежьте не мелкие кусочки, лук также измельчите в мелкий кубик. Свеклу натрите на крупной терке и смешайте измельченные ингредиенты в глубокой тарелке.
Add sour cream dressing to the herring and vegetables, salt and pepper the dish. Mix the ingredients, place nicely in a salad bowl and sprinkle with grated boiled egg.
Добавьте к сельди и овощам заправку из сметаны, посолите и поперчите блюдо. Перемешайте ингредиенты, красиво выложите в салатницу и посыпьте тертым вареным яйцом.
Serve a delicate appetizer salad of beets and herring as an addition to the main course, garnishing the salad with finely chopped green onions.
Нежный закусочный салат из свеклы и сельди подавайте в качестве дополнения к основному блюду, украсив салат мелкорубленным зеленым луком.