Wash the beets thoroughly, boil and peel. Peel the garlic and wash the parsley under running cold water.
Свеклу тщательно помойте, отварите и очистите от кожуры. Чеснок очистите от шелухи, петрушку помойте под проточной холодной водой.
Cut the beets into medium-sized slices. Finely chop the garlic and divide the mass into 2 parts, also finely chop the parsley and divide in half.
Свеклу нарежьте ломтиками среднего размера. Чеснок мелко нарубите и разделите массу на 2 части, петрушку также мелко нарежьте и разделите пополам.
Combine cottage cheese, garlic and parsley in a deep salad bowl and mix thoroughly, sprinkle with salt and pepper to taste. To serve the salad, place sliced beets on a plate and top with spiced curd filling. Drizzle garlic-yogurt dressing over salad.
Соедините в глубоком салатнике творог, чеснок и петрушку и тщательно перемешайте, посыпьте солью и перцем по вкусу. Для подачи салата выложите на тарелку нарезанную ломтиками свеклу, сверху на нее — творожную начинку с пряностями. Полейте салат чесночно-йогуртовой заправкой.
Garnish the finished cottage cheese and garlic salad with chopped herbs and nuts.
Готовый салат из творога и чеснока украсьте измельченной зеленью и орехами.