Pass the flour through a fine sieve. Remove the butter from the refrigerator to let it melt at room temperature.
Пропустите муку через мелкое сито. Достаньте масло из холодильника, чтобы оно растаяло при комнатной температуре.
In a deep bowl, combine the eggs with sugar and beat with a mixer at high speed until the grains dissolve. Add butter, sour cream and gradually add flour.
В глубокой миске смешайте яйца с сахаром и взбейте миксером на высокой скорости до растворения крупинок. Добавьте масло, сметану и постепенно введите муку.
Add baking powder and mix the mixture thoroughly until smooth. It should be like thick sour cream.
Всыпьте разрыхлитель и тщательно перемешайте массу до однородной консистенции. Она должна быть как густая сметана.
Grease the bottom and walls of the bowl with oil, pour in the dough and set the “Baking” mode for 60 minutes. Check the readiness of the sponge cake with a toothpick.
Дно и стенки чаши смажьте маслом, вылейте тесто и поставьте режим «Выпечка» на 60 минут. Проверяйте готовность бисквита с помощью зубочистки.
While the sour cream is cooling, prepare the cream. To do this, combine sour cream and powdered sugar. Beat for two minutes.
Пока сметанник остывает, приготовьте крем. Для этого соедините сметану и сахарную пудру. Взбейте в течение двух минут.
Cut the cooled sponge cake in half to make 2 layers. Grease the bottom cake with sour cream, connect it to the top and cover with the remaining cream.
Остывший бисквит разрежьте пополам, чтобы получилось 2 коржа. Смажьте нижний корж сметанной пропиткой, соедините его с верхушкой и покройте остатками крема.
Decorate the sour cream with marmalade, fresh berries and fruits or chocolate chips.
Разукрасьте сметанник с помощью мармелада, свежих ягод и фруктов или шоколадной крошки.