Pour kefir over the semolina and leave it to swell for 40 minutes. Preheat oven to 180°C. Wash the pear, remove the seeds and grate coarsely.
Залейте манку кефиром и оставьте ее набухать в течение 40 минут. Разогрейте духовку до 180 °C. Грушу помойте, очистите от косточек и крупно натрите.
Mix eggs with sugar and beat well. Pour the mixture into the semolina and mix thoroughly.
Смешайте яйца с сахаром и хорошенько взбейте. Перелейте массу к манке и тщательно перемешайте.
Add grated pear and vegetable oil. Then add flour with baking powder and mix again.
Добавьте тертую грушу и растительное масло. Затем введите муку с разрыхлителем и снова перемешайте.
Line the bottom of a springform pan with parchment and grease with vegetable oil. Pour the dough, put the manna in the oven for 1 hour.
Застелите дно разъемной формы пергаментом и смажьте растительным маслом. Перелейте тесто, поставьте манник в духовку на 1 час.
Sprinkle the surface of the manna with powdered sugar or pour over chocolate glaze.
Посыпьте поверхность манника сахарной пудрой или полейте шоколадной глазурью.