Boil and peel the beets, peel the onions and wash thoroughly, squeeze out lemon juice for dressing.
Свеклу отварите и очистите от кожуры, лук очистите и тщательно помойте, выжмите сок лимона для заправки.
Cut the boiled peeled beets into thin strips and place in a deep bowl. Cut the peeled onion into thin half rings and send to the beets.
Отварную очищенную свеклу нарежьте тонкой соломкой и переложите в глубокую посуду. Очищенный от шелухи лук нарежьте тонкими полукольцами и отправьте к свекле.
In a bowl, combine mustard, lemon juice, olive oil, sugar and coriander and mix thoroughly. Pour the prepared coriander mustard dressing over the beets and onions and mix the ingredients again. Place the finished beetroot snack into a jar, cover with a lid or cling film and place in the refrigerator for 30 minutes.
В миске соедините горчицу, сок лимона, оливковое масло, сахар и кориандр и тщательно перемешайте. Залейте свеклу с луком приготовленной горчичной заправкой с кориандром и снова перемешайте ингредиенты. Готовое закусочное блюдо из свеклы переложите в банку, закройте крышкой или пищевой пленкой и отправьте в холодильную камеру на 30 минут.
Serve the prepared appetizer of beets and coriander as a separate dish or as a side dish for meat or fish.
Готовую закуску из свеклы и кориандра подавайте в качестве самостоятельного блюда или в гарнира к мясу или рыбе.