Wash the turnips and peel them. Cut into small slices. Peel the onion and cut into medium pieces.
Промойте репу, очистите от кожуры. Нарежьте небольшими дольками. Очистите лук, нарежьте средними кусочками.
Pour 1.5 liters of water into a deep saucepan and add salt. Bring to a boil. Add the prepared turnips, reduce the heat, and cook for 3-4 minutes. Drain the liquid through a colander.
В глубокую кастрюльку влейте 1,5 литра воды, посолите. Доведите до кипения. Вложите подготовленную репу, сделайте меньше огонь, варите 3-4 минуты. Слейте жидкость через дуршлаг.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Melt the butter. Place turnips in a frying pan and fry over low heat for 8-10 minutes. Add onion, salt and pepper. Mix, cook until turnips are soft, 5-7 minutes.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Растопите сливочное масло. Выложите на сковороду репу, жарьте на небольшом огне в течение 8-10 минут. Всыпьте лук, посолите, поперчите. Смешайте, готовьте до мягкости репы 5-7 минут.
Serve fried turnips hot as a separate dish or as a side dish for fish or baked meat.
Подавайте жареную репу горячей как самостоятельное блюдо или в качестве гарнира к рыбе или запеченному мясу.