Grate the cheese on a coarse grater. Wash the tomatoes and basil. Cut the tomatoes into thin half-rings, finely chop the basil. Peel the garlic, chop or pass through a press.
Сыр натрите на крупной терке. Помидоры и базилик помойте. Помидорки нарежьте тонкими полуколечками, базилик мелко нарубите. Чеснок очистите, измельчите или пропустите через пресс.
Break an egg into a deep bowl and add salt. Beat with a fork. Pour in water and add flour little by little. Knead the dough.
В глубокую миску разбейте яйцо, посолите. Взбейте вилкой. Вливайте воду и понемногу добавляйте муку. Замесите тесто.
Divide the dough into any number of parts, roll it out with a rolling pin, and give it a round shape. Place cheese, tomatoes, herbs, and garlic on one half of the dough. Cover with the other half of the dough, seal the edges with your hands, and secure with a fork or a wheel knife.
Разделите тесто на произвольное количество частей, раскатайте скалкой, придайте круглую форму. На одну половину теста выкладывайте сыр, помидоры, зелень, чеснок. Накройте второй половинкой теста, скрепите края руками, закрепите вилкой или ножом-колесиком.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Fry the pasties on both sides until golden brown.
Разогрейте сковородку, влейте растительное масло. Обжаривайте чебуреки с обеих сторон до румяности.
Serve the pasties warm with a glass of milk or fresh vegetable salad.
Подавайте чебуреки теплыми к стакану молока или свежему овощному салату.