Pre-soak the chickpeas in cold water overnight. Peel the onion and cut into slices. Peel the garlic. Wash the green onions. Wash the pepper and cut it as desired.
Нут предварительно замочите в холодной воде на ночь. Лук очистите, разрежьте на дольки. Чеснок очистите от шелухи. Зеленый лук промойте. Перец вымойте, нарежьте произвольно.
Place bread in blender bowl. Beat until crumbly. Place in a separate bowl.
В чашу блендера поместите хлеб. Взбейте до крошки. Выложите в отдельную миску.
Pour chickpeas, cilantro, onions, green onions, garlic, pepper into the blender bowl. Mix in a blender. Place everything in a container with bread crumbs. Mix everything, add spices, baking powder, mix again. Pour in water. Gather the dough, cover with film, and leave for 60 minutes.
В чашу блендера всыпьте нут, кинзу, лук репчатый, лук зеленый, чеснок, перец. Смешайте в блендере. Выложите все в емкость к хлебной крошке. Все смешайте, всыпьте специи, разрыхлитель, еще раз перемешайте. Влейте воду. Соберите тесто, накройте пленкой, оставьте на 60 минут.
Line a baking sheet with parchment. Form dough into circles and place on a baking sheet. Preheat the oven to 200 ºС, place the baking sheet with falafel to bake for 20-25 minutes.
Застелите противень пергаментом. Сформируйте кружочки из теста, выложите на противень. Разогрейте духовку до 200 ºС, поставьте противень с фалафелем выпекаться в течение 20-25 минут.
Serve falafel hot with homemade pita bread. Add your favorite sauces.
Подавайте фалафель горячим к домашней пите. Добавьте любимых соусов.