Tilapia is a fish that lives in fresh waters. Tilapia is grown in warm, clean water in special farms everywhere: from America to Asia. Despite its specific subsistence needs, tilapia is a fairly popular and affordable fish. Tilapia is a source of a fairly large amount of easily digestible protein, macro- and microelements, vitamins, beneficial acids omego-3 and omego-6. This fish is prepared in various ways: fried, stewed, baked, salted, dried.
Тилапия — пресноводная рыба, которая встречается в водах с чистой тёплой водой и разводится на фермах по всему миру: от Америки до Азии. Несмотря на специфические условия обитания, тилапия пользуется большой популярностью и доступна широкому кругу потребителей. Она является источником значительного количества легко усваиваемого белка, макро- и микроэлементов, витаминов, а также полезных омега-3 и омега-6 кислот. Готовят её различными способами: жарят, тушат, запекают, солят и высушивают.
Steps / Шаги:
Clean and wash the fish fillets, cut into arbitrary pieces.
Очистите и промойте рыбные филе, разрежьте на произвольные части.
Pour soy sauce into a deep bowl or plate. Add the fish fillet and leave for 30 minutes to soak.
В глубокую миску или тарелочке влейте соевый соус. Вложите филе рыбы, оставьте на 30 минут для пропитки.
Pour flour and seasonings into a separate plate and mix. Carefully roll the marinated fish pieces in flour with spices.
В отдельную тарелочку всыпьте муку, приправы, смешайте. Маринованные кусочки рыбы тщательно обваляйте в муке со специями.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Fry the fish for 3 minutes on each side until cooked through.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Обжаривайте рыбу по 3 минуты с каждой стороны до готовности.
Serve the fish hot with baked vegetables, boiled rice or fresh vegetable salad.
Подавайте рыбку горячей к запеченным овощам, отварному рису или свежему овощному салату.