Peel the cherries, wash them, pre-candiate them, add starch, and bring to a boil over heat.
Очистите от косточек вишни, промойте, предварительно засахарите их, добавьте крахмал, доведите до кипения на огне.
Sift flour into a deep plate, add salt, mix. Make a hole in the middle, pour in warm water and vegetable oil. Knead the dough until elastic.
В глубокую тарелку просейте муку, всыпьте соль, смешайте. В середине сделайте лунку, влейте теплую воду и растительное масло. Замесите тесто до упругости.
Divide the dough into several parts, roll it out with a rolling pin, and shape it into a circle. Place the cooled sugared cherries on one edge. Close with the other half, pinch the edges of the pasties. Go around the sides with a fork.
Разделите тесто на несколько частей, раскатайте скалкой, придайте форму круга. Выложите на один край остывшую вишню в сахаре. Закройте второй половинкой, защипните края у чебуреков. Пройдитесь по бокам вилкой.
Heat a frying pan, add vegetable oil. Fry the pasties on both sides until golden brown, 2-3 minutes on both sides.
Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло. Обжаривайте чебуреки с обеих сторон до румяности по 2-3 минуты с обеих сторон.
Serve pasties with cherries cooled or still warm with tea, sprinkle with powdered sugar or sugar on top.
Подавайте чебуреки с вишней остывшими или еще теплыми к чаю, сверху посыпьте сахарной пудрой или сахаром.