Boil water, do not let it cool.
Вскипятите воду, не дайте ей остыть.
In a deep bowl, mix mayonnaise, salt, pour in warm water. Add flour, knead the dough. Wrap in cling film and refrigerate for 10-20 minutes.
В глубокой миске смешайте майонез, соль, влейте теплую воду. Добавьте муку, замесите тесто. Заверните в пищевую пленку, уберите в холодильник на 10-20 минут.
Divide the dough into three parts, roll into thin cakes, and shape into a circle. Place the prepared minced meat on one half of the flatbread, cover the other, and fasten by hand. Press with a fork or a special mold.
Разделите тесто на три части, раскатайте в тонкие лепешки, придайте форму круга. Выкладывайте подготовленный фарш на одну половину лепешки, накройте второй, скрепите вручную. Прижмите вилочкой или специальной формой.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Fry the pasties on both sides for 3-5 minutes until golden brown.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Обжаривайте чебуреки с обеих сторон по 3-5 минут до румяного цвета.
Place the warm pasties on a plate with lettuce leaves and add fresh tomatoes.
Выложите теплые чебуреки на тарелку с листьями салата, добавьте свежие помидоры.