Sift the flour and remove the butter from the refrigerator in advance to soften.
Муку просейте, масло достаньте заранее из холодильника для размягчения.
Combine semolina and kefir in a deep bowl, mix and leave for 30 minutes for the semolina to swell.
Соедините в глубокой миске манную крупу с кефиром, перемешайте и оставьте на 30 минут для набухания манки.
Place the softened butter in a small saucepan and place over low heat to melt. Pour the melted butter into the dough, mix and portionwise add flour and baking powder into the resulting mass. Stir the dough until smooth. Place the finished dough into the multicooker bowl and set the “Baking” mode for 60 minutes.
Размягченное сливочное масло переложите в небольшую кастрюльку и поставьте на медленный огонь, растопите. Растопленное масло перелейте к тесту, перемешайте и порционно всыпайте в полученную массу муку с разрыхлителем. Мешайте тесто до однородности. Готовое тесто переложите в чашу мультиварки и выставите режим «Выпечка» на 60 минут.
Decorate the finished manna with powdered sugar, icing or melted chocolate and add your favorite warm drink.
Готовый манник украсьте сахарной пудрой, глазурью или растопленным шоколадом и дополните любимым теплым напитком.