Prepare the necessary ingredients according to the list in the recommended quantities. Sift the flour and boil the water in advance.
Подготовьте необходимые ингредиенты по списку в рекомендуемом количестве. Муку просейте, воду заранее вскипятите.
Take a deep bowl in which you will knead the dough and combine the previously sifted flour, salt and baking powder. Mix the ingredients and pour in vegetable oil, then add boiled water and start kneading the dough. Knead the dough until it comes away from the sides of the bowl. Then divide the finished dough into 3 parts, form each part into a ball and set aside for 15 minutes, covered with a towel.
Возьмите глубокую посуду, в которой будете замешивать тесто, и соедините ранее просеянную муку, соль и разрыхлитель. Перемешайте ингредиенты и влейте к ним растительное масло, затем добавьте кипяченую воду и приступайте вымешивать тесто. Месите тесто до тех пор, пока оно не будет отставать от стенок посуды. Затем разделите готовое тесто на 3 части, сформируйте из каждой части шар и отложите в сторону на 15 минут, накрыв полотенцем.
Take one ball of dough and roll it into a round layer, divide it into equal segments. Grease each of the resulting triangles with apricot jam and roll into a bagel. Do similar manipulations with all the dough and filling. Line the baking sheet in which the bagels will be baked with parchment. Place all the resulting bagels on a baking sheet and bake in the oven for 20 minutes at 180°C.
Возьмите один шар из теста и раскатайте в круглый пласт, разделите его на равные сегменты. Каждый из полученных треугольников смажьте абрикосовым джемом и сверните в рогалик. Проделайте аналогичные манипуляции со всем тестом и начинкой. Противень, в котором будут выпекаться рогалики, застелите пергаментом. Выложите все получившиеся рогалики на противень и отправьте выпекаться в духовую печь на 20 минут при температуре 180 °С.
Decorate the finished bagels with apricot jam with powdered sugar and serve with warm milk or cocoa.
Украсьте готовые рогалики с абрикосовым джемом сахарной пудрой и подавайте с теплым молоком или какао.