Chop the cucumbers into semicircles. Peel the pepper from seeds and cut thinly. Peel the onion, rinse, cut into thin half rings. Wash the dill and chop it.
Огурцы накрошите полукругами. Перец очистите от семян, нарежьте тонко. Лук очистите, промойте, нарежьте тонкими полукольцами. Укроп вымойте, измельчите.
Pour vinegar into a deep saucepan or bowl, add mustard seeds and coriander. Preheat the grill and place the pan on the grill. Cook the mixture until it thickens. Remove from grill.
В глубокую кастрюльку или мисочку влейте уксус, всыпьте семена горчицы, кориандр. Разогрейте гриль, поставьте кастрюлю на гриль. Варите смесь до момента загустения. Снимите с гриля.
Add chopped cucumbers, onion half rings, dill, and pepper to the pan. Mix thoroughly. Salt, pepper, mix again. Cover the saucepan with a lid and leave in the refrigerator for 1 hour.
В кастрюлю добавьте нарезанные огурцы, лук полукольцами, укроп, перец. Смешайте тщательно. Посолите, поперчите, еще раз перемешайте. Накройте кастрюльку крышкой, оставьте в холодильнике на 1 час.
Grill the sausages. Place them in hot dog buns, add mustard, and top with chilled pickle sauce.
На гриле обжарьте сосиски. Вложите их в булочки для хот-догов, добавьте горчицу, полейте охлажденным соусом из маринованных огурцов.
Serve hot dogs hot on a large platter, drizzle with lemon juice and mustard.
Подавайте хот-доги горячими на большом блюде, сбрызните лимонным соком и полейте горчицей.