Prepare the ingredients for the future salad, peel and wash the vegetables and fruits, chop the nuts into crumbs.
Подготовьте ингредиенты для будущего салата, овощи и фрукты очистите от кожуры и помойте, орех измельчите в крошку.
Take peeled beets, radishes and carrots and grate into thin strips using a Korean carrot grater. Transfer the vegetables to a salad bowl and add salt.
Возьмите очищенные свеклу, редьку и морковь и натрите тонкой соломкой через терку для корейской моркови. Переложите овощи в салатник и посолите.
Cut the apple into strips and add to the vegetables, mix everything thoroughly, seasoning the dish with vegetable oil. Sprinkle the finished salad with finely chopped parsley, chopped walnuts and pomegranate seeds.
Яблоко нарежьте соломкой и добавьте к овощам, тщательно все перемешайте, заправив блюдо растительным маслом. Готовый салат посыпьте мелкорубленной петрушкой, измельченным грецким орехом и зернами граната.
Sprinkle the finished vegetable salad with lemon juice and serve as a side dish for meat or fish.
Готовый овощной салат сбрызните соком лимона и подавайте в качестве гарнира к мясу или рыбе.