Peel the eggplant, cut into small strips, sprinkle with salt, leave for 15 minutes. Peel the onion, wash with cold water, chop. Wash the parsley and chop.
Очистите баклажан, нарежьте некрупной соломкой, посыпьте солью, оставьте на 15 минут. Лук очистите, помойте холодной водой, измельчите. Промойте петрушку, нарежьте.
Pour the sifted flour into a deep plate, add salt and mix. Pour in water and knead the dough. Set aside for 15 minutes.
В глубокую тарелку всыпьте просеянную муку, посолите, смешайте. Влейте воду, замесите тесто. Отставьте на 15 минут.
Squeeze the eggplants. Heat a frying pan, add vegetable oil. Place the eggplants. Add chopped onion, salt and pepper, mix. Fry until golden brown. Add parsley, mix, remove from heat.
Отожмите баклажаны. Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло. Выложите баклажаны. Добавьте нарезанный лук, посолите, поперчите, смешайте. Жарьте до золотистого цвета. Всыпьте петрушку, смешайте, снимите с огня.
Sprinkle the table with flour. Take out the dough and divide into any number of pieces. Roll out with a rolling pin and shape into a circle. Place the filling on one half of the circle. Wrap the cheburek, pinch the dough at the edges with your fingers and press down with a fork.
Стол посыпьте мукой. Достаньте тесто, разделите на произвольное количество частей. Раскатайте скалкой, придайте форму круга. На одну половину круга выложите начинку. Заверните чебурек, по краям зажмите тесто пальцами и придавите вилочкой.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Fry the pasties until cooked, 3-5 minutes on both sides.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Обжаривайте чебуреки до готовности по 3-5 минут с обеих сторон.
Serve the pasties hot with a fresh vegetable salad.
Подавайте чебуреки горячими к свежему овощному салату.