Peel the garlic, chop it under a press or manually with a knife. Pre-soak the chickpeas in warm water for 12 hours.
Чеснок очистите, измельчите под прессом или вручную ножом. Предварительно замочите нут в теплой воде в течение 12 часов.
Pour the chickpeas into the blender bowl, grind to fine grains, do not overdo it. Add garlic, cumin, coriander, pepper, baking powder, beat in the egg, and add salt. Mix thoroughly.
Всыпьте нут в чашу блендера, измельчите до крупиц, не перестарайтесь. Добавьте чеснок, тмин, кориандр, перец, разрыхлитель, вбейте яйцо, посолите. Тщательно смешайте.
Preheat the oven to 200 ºС. Place parchment paper on a baking sheet. Form balls from the chickpea mass, coat with vegetable oil, and place on a baking sheet. Bake for 15-20 minutes.
Разогрейте духовку до 200 ºС. На противень постелите пергамент. Из нутовой массы сформируйте шарики, обмажьте растительным маслом, выложите на противень. Поставьте выпекаться в течение 15-20 минут.
Serve the falafel over the flatbread and add the garlic sauce to an individual bowl.
Подавайте фалафель к лепешке, добавьте чесночный соус в индивидуальную пиалу.