Pre-soak dried mushrooms in boiling water for 60 minutes. Cut the beef into small strips. Peel the onion and cut into half rings. Peel the garlic, chop it with a knife or under a press. Wash the pepper, remove the seeds, cut into slices.
Предварительно замочите сушеные грибы в кипятке в течение 60 минут. Нарежьте говядину некрупной соломкой. Лук очистите, нарежьте полукольцами. Чеснок очистите, измельчите ножом или под прессом. Перец промойте, удалите семечки, нарежьте слайсами.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Fry the beef until cooked, add a little salt and a pinch of sugar. Add mushrooms, pour in a glass of water, simmer for 15-20 minutes.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Обжарьте говядину до готовности, немного посолите, всыпьте щепотку сахара. Добавьте грибы, влейте стакан воды, тушите в течение 15-20 минут.
While there is water left in the pan, add the prepared peppers, garlic and onions and mix. Pour in chili sauce and ketchup. Cook over medium heat for 7-10 minutes, stirring constantly.
Пока осталась вода в сковороде, всыпьте подготовленные перец, чеснок и лук, смешайте. Влейте соус чили, кетчуп. Готовьте на среднем огне 7-10 минут, постоянно помешивая.
Serve the dish hot in individual dishes as a separate dish or with boiled udon noodles
Подавайте блюдо горячим в индивидуальной посуде как самостоятельное блюдо, так и к отварной лапше удон