Wash and peel the rhubarb.
Помойте и почистите ревень.
Finely chop the rhubarb. Next, transfer to a bowl and cover it with sugar, cover with a lid or film, leave for several 2-4 hours.
Мелко нарежьте ревень. Далее переложите в миску и засыпьте его сахаром, накрывая крышкой или пленкой, оставьте на несколько 2-4 часа.
After the rhubarb has stood, drain the juice. Next, put the rhubarb on low heat and stir constantly, since the remaining liquid should come out of the rhubarb, but at the same time, it should not boil. The rhubarb should soften.
После того, как ревень постоял, слейте с него сок. Дальше ревень поставьте на медленный огонь и постоянно помешивайте, так как из ревеня должна выйти оставшейся жидкость, но при этом, он не должен закипеть. Ревень должен размягчиться.
Transfer the already soft rhubarb to a blender bowl, add dry ginger and puree with an immersion blender.
Переложите уже мягкий ревень в чашу для блендера, добавьте сухой имбирь и пробейте погружным блендером до состояния пюре.
Place the chopped rhubarb on a baking sheet from the dryer or from the oven, leave to dry at a temperature of 70 ℃ for 10 hours with the door ajar. After the marshmallow has already dried, roll it into a tube and wrap it with film, leave for several hours.
Измельченный ревень выложите на противень от сушилки или же от духовки, оставьте сушиться при температуре 70 ℃ на 10 часов с приоткрытой дверцей. После того, как пастила уже высушится, сверните ее в трубочку и замотайте пленкой, оставьте на несколько часов.
The marshmallow can be sprinkled with dry ginger and powdered sugar, so it will look more attractive.
Пастилу можно посыпать сухим имбирем и сахарной пудрой, так она будет выглядеть более привлекательно.