Prepare the necessary ingredients according to the list in the recommended quantities. Peel the vegetables and wash them thoroughly to remove any dirt; soak the green beans in cold water.
Подготовьте необходимые ингредиенты по списку в рекомендуемом количестве. Овощи очистите от кожуры и тщательно помойте от грязи, стручковую фасоль замочите в холодной воде.
Pour olive oil into a large frying pan and place on the stove to heat. While the oil is heating up, cut the peeled onion into cubes and place in a frying pan to fry for a few minutes. Next, add finely chopped garlic to the onion, mix the ingredients and fry for 30 seconds.
В большую сковороду налейте оливковое масло и поставьте на плиту разогреваться. Пока масло разогревается, очищенный лук нарежьте кубиком и отправьте в сковороду обжариваться несколько минут. Далее присоедините к луку мелкорубленный чеснок, перемешайте ингредиенты и жарьте в течение 30 секунд.
Cut the potatoes into cubes and also place in the pan for a couple of minutes. Dilute the grated tomato with hot water and pour into the vegetable mixture, add green beans, continue to simmer the dish for 30-40 minutes until cooked. Season the vegetable sauté with salt and pepper to taste. When the dish is ready, sprinkle with finely chopped parsley.
Картофель нарежьте кубиком и также отправьте в сковороду на пару минут. Тертый через терку помидор разведите с горячей водой и влейте в овощную массу, туда же добавьте стручковую фасоль, продолжайте тушить блюдо 30-40 минут до готовности. Овощное соте посолите и поперчите по вкусу. По мере готовности блюдо посыпьте мелкорубленной зеленью петрушки.
Serve the prepared vegetable saute of potatoes and green beans warm as a separate dish, or as a side dish for meat or pasta.
Готовое овощное соте из картофеля и стручковой фасоли подавайте в теплом виде как самостоятельное блюдо, или в качестве гарнира к мясу или пасте.