Clean the fish, wash it, and fillet it. Grind with a knife or pass through a meat grinder. Peel the onion, wash it, finely chop it. Warm up a glass of water.
Очистите рыбу, помойте, разделите на филе. Измельчите ножом или пропустите через мясорубку. Лук репчатый очистите, помойте, мелко нарежьте. Разогрейте стакан воды.
In a small bowl, beat the egg. Add salt, pour in a little vegetable oil, mix.
В небольшой миске взбейте яйцо. Посолите, влейте немного растительного масла, смешайте.
Pour flour into a deep bowl or bowl and pour in a glass of hot water. Stir. Pour in the egg mixture. Knead the dough, wrap it in a bag or wrap it in cling film, put it in the refrigerator for 40-60 minutes.
В глубокую миску или чашу всыпьте муку, влейте стакан горячей воды. Размешайте. Влейте яичную смесь. Замесите тесто, заверните в пакет или оберните пищевой пленкой, уберите в холодильник на 40-60 минут.
In a plate, mix chopped fish fillet with onion. Pepper, salt, and break one egg. Stir.
В тарелочке смешайте измельченное рыбное филе с луком. Поперчите, посолите, к ним разбейте одно яйцо. Размешайте.
Divide the dough into several pieces. Roll out with a rolling pin and shape into a circle. Place the fish filling on one half of the dough and cover with the other half. Pinch the edges with your fingers, then press down with a fork.
Разделите тесто на несколько кусков. Раскатайте скалкой, придайте форму круга. На одну половину теста выложите рыбную начинку, закройте второй половиной. Края зажмите пальцами, затем придавите вилочкой.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the pasties on both sides for 3-4 minutes until cooked.
Разогрейте сковородку с растительным маслом. Обжаривайте чебуреки с обеих сторон по 3-4 минуты до готовности.
Serve the pasties hot on a large platter with a fresh vegetable salad, sprinkle with herbs to taste.
Подавайте чебуреки горячими на большом блюде к свежему овощному салату, посыпьте зеленью по вкусу.