Combine vegetable oil and margarine and melt on the stove.
Соедините растительное масло и маргарин, растопите на плите.
Pour semolina into a deep bowl, pour in kefir, mix, leave for 15-20 minutes.
В глубокую миску всыпьте манку, влейте кефир, смешайте, оставьте на 15-20 минут.
Pour the yolks into the blender bowl, add the cottage cheese, add vanillin and fructose. Stir until smooth. Add melted margarine and butter, swollen semolina, beat. Gradually add flour and baking powder. Mix thoroughly.
В чашу блендера влейте желтки, выложите творог, всыпьте ванилин, фруктозу. Размешайте до состояния однородности. Добавьте растопленный маргарин с маслом, разбухшую манку, взбейте. Постепенно всыпайте муку и разрыхлитель. Тщательно смешайте.
Beat the egg whites by hand or with a mixer and add salt. Add the protein mixture little by little into the blender bowl.
Яичные белки взбейте вручную или миксером, посолите. Понемногу вводите белковую смесь в чашу блендера.
Grease a baking dish with oil, sprinkle with semolina or flour, and lay out the dough. Preheat the oven to 180 ºС, bake the manna for 40-45 minutes until cooked.
Форму для выпекания смажьте маслом, присыпьте манкой или мукой, выложите тесто. Разогрейте духовку до 180 ºС, поставьте манник выпекаться на 40-45 минут до готовности.
Let the manna cool and sprinkle with powdered sugar.
Дайте маннику остыть и посыпьте сахарной пудрой.