Prepare a mixer or blender. Sift the flour. Melt the butter.
Подготовьте миксер или блендер. Просейте муку. Растопите сливочное масло.
In a deep bowl, mix semolina with poppy seeds and kefir. Stir until smooth. Leave for 25-30 minutes.
В глубокой миске смешайте манную крупу с маком и кефиром. Размешайте до однородности. Оставьте на 25-30 минут.
Break the eggs into a deep bowl and add sugar. Beat with a mixer until foamy. Add melted butter, add vanillin, flour, baking powder. Pour semolina into kefir. Mix until smooth.
В глубокую миску разбейте яйца, всыпьте сахар. Взбейте миксером до пенки. Добавьте растопленное масло, всыпьте ванилин, муку, разрыхлитель. Влейте манку в кефире. Смешайте до однородности.
Grease the mold with oil, sprinkle with flour or semolina. Pour the dough into the mold and place in the slow cooker. Turn on the “Baking” mode, cook for 35-45 minutes. Leave with the lid open for 10-15 minutes.
Смажьте форму маслом, присыпьте мукой или манной крупой. Перелейте тесто в форму и установите в мультиварку. Включите режим «Выпечка», готовьте 35-45 минут. Оставьте с открытой крышкой на 10-15 минут.
Pour melted chocolate over the manna.
Полейте манник растопленным шоколадом.