Boil the crumbly buckwheat. Peel, rinse and chop the mushrooms. Peel and wash the onion, chop finely. Heat the water to boiling water.
Отварите рассыпчатую гречку. Грибы очистите, промойте, нарежьте. Лук почистите и вымойте, нарежьте мелко. Разогрейте воду до кипятка.
Pour boiling water into a deep bowl, add salt and a drop of vegetable oil. Add flour little by little and knead the dough. Cover with cling film and leave for 20-30 minutes.
Влейте кипяток в глубокую миску, добавьте соль и каплю растительного масла. Всыпайте понемногу муку, замесите тесто. Накройте пищевой пленкой, оставьте на 20-30 минут.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Add onions and mushrooms. Fry until the juice from the mushrooms has evaporated. Place on a plate with the prepared buckwheat, stir.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Всыпьте лук и грибы. Жарьте, пока не выпарится сок от грибов. Выложите в тарелку к готовой гречке, перемешайте.
Divide the dough into any number of parts, roll it out, and shape it into a circle. Place the filling on one half of the flatbread, cover with the other side, secure the edges with your hands, a fork or a special form.
Тесто разделите на произвольное количество частей, раскатайте, придайте форму круга. На одна половину лепешки выложите начинку, накройте второй стороной, закрепите края руками, вилкой или специальной формой.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Fry the pasties over medium heat on both sides for 4-5 minutes until golden brown.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Обжарьте чебуреки на среднем огне с обеих сторон в течение 4-5 минут до румяности.
Serve the pasties hot on a large plate. Prepare a vegetable salad for them or place fresh vegetables separately.
Подавайте чебуреки горячими на большой тарелке. Приготовьте к ним овощной салат или выложите свежие овощи отдельно.