Wash and peel the apples.
Помойте и почистите яблоки.
Finely chop the apples. Next, transfer the already chopped apples to a large, wide-bottomed saucepan so that the apples are evenly distributed. Then you need to pour 50 ml of water into the same pan and put it on low heat. Simmer the apples for 10-20 minutes, depending on the variety.
Мелко нарежьте яблоки. Далее переложите уже нарезанные яблоки в большую кастрюлю с широким дном, чтобы яблоки равномерно распределились. Затем нужно налить в эту же кастрюлю 50 мл воды и поставить на маленький огонь. Протушите яблоки 10-20 минут, в зависимости от сорта.
Place the already softened apples in a food processor or blender bowl and blend until pureed. Then pour the mixture back into the pan, cover with a lid and cook over low heat until it turns red and thick.
Уже размягченные яблоки переместите в чашу для комбайна или блендера и взбейте до состояния пюре. Затем снова пересыпьте массу в кастрюлю, накройте крышкой и варите на маленьком огне, пока она не станет рыжей и густой.
Cover the oven tray with parchment, grease it with a drop of vegetable oil and place the prepared mass on it. Dry the marshmallow in the oven for 4-5 hours at 70 ℃. After the marshmallow has dried, peel off the parchment and cut it into squares, then roll them into tubes.
Накройте противень для духовки пергаментом, смажьте его каплей растительного масла и уже готовую массу выложите на него. Сушите пастилу в духовке 4-5 часов при температуре 70 ℃. После того, как пастила высохла, отделите от нее пергамент и нарежьте на квадраты, а затем сверните их в трубочки.
To make the marshmallow look more attractive, pour a thin stream of honey over it and sprinkle with a little powdered sugar and cinnamon.
Чтобы пастила выглядела более привлекательной, полейте ее тонкой струйкой меда и немного посыпьте сахарной пудрой и корицей.